Untitled

Meq0itswmipj4o9bcz61ixfgo1_1280

Jag är lite kluven när det kommer till Devonthink. Ett tag var det det bästa som fanns i mjukvaruväg för “sparande” av diverse dokument etc. Sen kom det en drös av program och det enda som DevonThink har nu som gör det lite bättre är textanalysen. Gränssnittet är ofantligt sunkigt, till och med det till den nya 2.0-betan. Sen är inte taggarna implementerade, så det är svårt att säga något om det. Det sunkigaste är att de jobbar så långsamt. De har lovat en 2.0 i säkert tre år nu. Jaja, vi får se.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s