Untitled

Kvinna med barn kissar: Mamma ska bara kissa lite. Nej jag ska inte bajsa. Nä mamma vill inte bajsa. Nej stoppa inte ner bilen i toaletten. Vem tog toalettpappret? Rulla upp det där omedelbums. Nej jag bajsar inte. Nej, nej, nej, vad har vi sagt om att slicka på toaborsten? Sluta tjata om mammas bajs! Ja det är bra, gå ut härifrån nu. Vad var det för ljud? Hallå? Jag hör nog att ni öppnat skafferiet, låt oboypulvret vara ifred! Oj, hej, hallå, är det Försäkringskassan? Är det redan min tur? Vänta lite bara. Nämen, vem har lagt duplo i mammas trosor?

Bloggkrigsinlägg | Karin – ketchupmamma

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s