Har evakuerat

Är på väg till Göteborg med tåg. Bytet i Katrineholm försenades med ca 75 minuter. Just nu sitter jag på ett nytt tåg någonstans i skogarna utanför Skövde. Det första gick sönder för en timme sedan så vi fick kliva av och hoppa på ett nytt tåg. Tur att jag inte måste vara någonstans idag.. eller hade tänkt göra något annat än äta och sova tills föreläsningen imorgon. Skulle ha varit i Göteborg för en dryg timme sedan. Hej hopp.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s