News+ från Bonnier

Go Bonnier – DN mfl använder deras platform News+. Tror att Popular Science använder samma platform också. Fattar inte varför DN inte visar upp denna video. De skulle slippa en massa kommentarer om att de tar för mycket för en existerande produkt. Dessutom borde de skippa användningen av “läsplatta” när de menar iPad. Skrota PK om det innebär ljug. Våga erkänna att ni bara har utvecklat för en platform och att den platformen heter iPad.

Förresten, säg inte heller surfplatta om ni menar iPad också.

En till sak, skit i att säga sociala media, när ni menar sociala webbtjänster. Eller räknar ni in att folk sitter och läser en tidning tillsammans i “sociala media”? Tänkte väl det (även om det är ett socialt media).

Säg vad ni menar och inte vad ni tror att det ska heta för att låta fint!

Advertisement

One thought on “News+ från Bonnier”

  1. “We know you love your newspaper and see it as an important part of your identity” (drygt en minut in i filmen)Var inte det att sätta sig på en ganska så hög häst, vem ser ens morgontidning som en viktig del av ens identitet egentligen?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s