Magiskt ryggsäcksarkivskåp

Vore det inte coolt med ett magiskt ryggsäcksarkivskåp!? Som dessutom gjorde allt 90% lättare! Man skulle kunna ha massor av saker med sig. I princip är det väl en fysisk dator. Fast istället för dator så är det en väska. Man kanske skulle kunna ha sitt hus med sig istället i och för sig, och göra sig liten för att gå in i det och när man kom ut så blev man stor igen. Fast allt skulle väl inte vara lika tillgängligt som om man hade ett magiskt ryggsäcksarkivskåp. Med olika lådor så klart så att man inte var tvungen att ha allt i en enda lång låda.

Image

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s