Bort med återgången till vintertid!

Motion 2011/12:T436, Sommartid och vintertid föreslår att vi låter sommartiden ligga kvar och skippar vintertiden helt och hållet. Jag är för. Hur gör man för att visa att man tycker att en motion är bra? Skuggrix har inte den än. Ryssland har redan avskaffat vintertid, och det finns vissa vetenskapliga argument för att avskaffa den.

Det är väl egentligen konstigt att avskaffa vintertiden eftersom det är sommartiden som är tillägget, men vafan, tiden är ju redan så skruvad som den är, så det spelar ju ingen roll vilken vi tar bort, bara vi tar bort en av dem, helst återgången till vintertid.

Här är en lite rolig och lagom informativ film: 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s